Màxim suport a l’Òscar Alpuente pel pròxim judici

Òscar Alpuente, va ser ferit per la policia el 27 de maig de 2009 durant la celebració de la Champions i triplet del Barça. Va perdre l’ull esquerre i va patir fractures als ossos de l’òrbita ocular. Segueix buscant aconseguir justícia.
Som moltes les persones que hem patit la repressió i impunitat de les diferents forces de seguretat i de les institucions, en portarem perpètuament al rostre o al cos l’empremta de les seves armes, sense cap dubte és la prova definitiva de l’origen policial de les nostres lesions.
Vista la pròpia experiència, són molt pocs el que poden arribar a demostrar que han patit repressió i molts menys en trobar un responsable dels fets, enguany tenim una altra ocasió per intentar avançar contra la impunitat al segon judici per delictes d’ús de les bales de goma que arriba al tribunal de justícia de Catalunya.
Ànims Òscar, sabem el desgast que representa reviure tot el procés traumàtic durant el judici, haver de donar la cara després que et treguin un ull, lluitar amb l’estigma social, evitar la revictimització i la mediatització de les nostres vides privades, que són els companys de viatge no desitjats per ningú.
Patirem les seqüeles físiques constantment i haurem de conviure amb les psicològiques de per vida. Malgrat tot això, vivim esperançats de tenir una vida com qualsevol altra persona, com la que teníem abans de ser mutilats. Per això, per nosaltres resulta indispensable poder demostrar la veritat i les responsabilitats i aconseguir reparar el dany el màxim possible, sense oblidar aconseguir efectes positius en el benestar social col·lectiu.
Òscar som totes, estem amb tu!

El pase de diapositivas requiere JavaScript.


 Judici contra el mosso d’esquadra que va deixar borni l’Òscar Alpuente

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.