“superació i positivisme”

A TU QUÈ ET SEMBLA?

El documental del cas d’Ester Quintana, va més enllà d’explicar el greu cas de perduda d’un ull, també convida a reflexionar sobre l’actuació policial i mostrar l’exemple de “superació i positivisme” de l’Ester.

 

Horaris

Dimecres 21 d’octubre: 20:00h

Dijous 22 d’octubre: 20:00h

Dimecres 28 d’octubre: 20:00h

COMPRAR ENTRADES

Sala: 1
Qualificació: N/D
Nacionalitat: Catalunya
Durada: 70 min
Versió: català

 

Ester Quintana, la dona a qui una bala de goma disparada per la policia va rebentar un ull l’any 2012, és la protagonista d’aquest documental fet per ex-alumnes de l’Escola de Mitjans Audiovisuals de Barcelona (EMAV) amb els seus propis recursos.

A més d’Ester Quintana, el documental dona protagonisme també als col·lectius socials que s’han organitzat contra la brutalitat policial com són Ojo con tu Ojo i Stop Bales de Goma. Els autors assenyalen que volen documentar la lluita de Quintana així com la de la societat a favor de la desaparició de les bales de goma i contra la brutalitat policial per tal de garantir la vida i la integritat física de les persones en l’exercici de les seves drets.
Els responsables d’A tu què et sembla? han treballat durant un any i mig duent a terme entrevistes i recollint declaracions d’afectats directes, altres casos de mutilacions per la utilització de bales de goma en manifestacions, de periodistes, advocats, integrants de moviments socials, professionals de la cultura.
Un grup d’alumnes d’aquesta Escola van posar en marxa el documental com a projecte de final de carrera i es van posar en contacte amb Quintana i amb el col·lectiu Ojo con tu Ojo. La iniciativa es va concretar en el primer treball audiovisual al voltant del cas d’Ester Quintana i les seves repercussions en el qual molts tècnics han treballat a títol personal i gratuït.
TRAILER:
Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s