El jutge tanca la investigació del cas Quintana i envia a judici dos mossos

Ester Quintana va perdre un ull suposadament per l’impacte d’una pilota de goma

El titular del jutjat d’instrucció 11 de Barcelona ha tancat la investigació del cas Ester Quintana, la dona que va perdre un ull suposadament per l’impacte d’una pilota de goma durant la manifestació de la vaga general del 14 de novembre de 2012.

El jutge envia a judici els dos agents dels Mossos d’Esquadra imputats, el subinspector que estava al càrrec de la unitat que formava la furgoneta Dragó 40 i l’escopeter del mateix equip, que és l’encarregat de disparar les pilotes de goma, tot i que els dos mossos han negat sempre que disparessin pilotes. En la interlocutòria feta pública aquest divendres, la Generalitat de Catalunya també resulta processada com a responsable civil subsidiària.

D’aquesta manera, ha desestimat el recurs presentat pels mossos imputats per demanar més diligències. Ara queda pendent un altre recurs d’apel·lació contra aquesta decisió, però això no impedeix que es tanqui la investigació. De fet, la interlocutòria assegura que la instrucció del cas ha sigut “extensa i intensa” i ja s’han practicat totes les diligències que es consideraven necessàries i és per això que conclou el sumari.

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.