Homenatge 16 mesos sense #JustíciaJuanAndrés

ESTER QUINTANA

Ahir, al vespre del 5 de febrer, a l’acte en Homenatge al 16 mesos sense #JustíciaJuanAndrés, vam gaudir d’una estona en bona companyia a l’Àgora en memòria de Juan Andrés, al solar abandonat i recuperat pels veïns del Raval, en companyia dels qui se l’estimàvem i se l’estimen.

Com ja és habitual el dia 5 de cada mes, la magnífica i increïble gent del Raval, va organitzar l’acte d’encesa d’espelmes en memòria de Juan Andrés Benítez. Ell està als nostres cors i al nostre pensament, no només els dies 5, sinó cada dia de l’any, per això es va voler inaugurar la instal·lació d’una placa realitzada pel col·lectiu de ceramistes Can Fanga, a l’entrada de l’Àgora Juan Andrés Benítez que li donarà nom a partir d’ara, perquè tothom que passi pel C/ Aurora, cantonada amb el C/ Riereta en conegui la seva existència i la lluita generada per obtenir #JusticiaJuanAndrés i per aconseguir la fi de la repressió i la brutalitat dels cossos policials.

Hi va haver paraules de record i reconeixement al text que va llegir Gerardo Ariza per tots els amics i companys, que malgrat el temps passat no l’oblidem, emoció a flor de pell amb la poesia de Livia, veïna del barri, va llegir, sortida de la seva anima i ens va fer present una persona que moltes de nosaltres no coneixíem, cosa que m’agradaria canviar però lamentablement no està a les meves mans, com m’agradaria canviar tantes coses que no estan al meu abast, però no per això deixarem d’intentar-ho, perquè en això radica la victòria i l’èxit, no en el resultat. La música del Cor Desacord que va interpretar diferents peces realitzades expressament per Juan Andrés va amenitzar l’acte, emotiu i intens, ple de valors com la Solidaritat, la Justícia, la Igualtat i la Dignitat de persones que no es conformen amb el present i encara esperen sentència judicial pel cas.

Al Raval són molt bons amfitrions i ens tenen acostumats a la seva amabilitat i generositat, sempre hi ha quelcom per menjar i beure i aquesta nit freda de febrer no va voler ser una excepció. Allà estaven organitzats amb l’olla de Caldo calentet per escalfar el cos i una mica de cava per brindar en memòria de Juan Andrés i escalfar l’ànima.

Per totes una bonica nit de febrer per recordar Juan Andrés Benítez i totes les altres víctimes de la Repressió, la Brutalitat i la Impunitat.

Inauguració d'una placa a l'Àgora Juan Andrés el dijous 5 de febrer a les 20h i després, porta la teva espelma

Fotos: Fotomovimiento.org i @ojo_contuojo

  

 

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.