Dona la cara per l’Ester !

FESTIVAL POÈTIC I MUSICAL

Ojo con tu Ojo, en la seva línea de donar suport de tot tipus a Ester Quintana, ha organitzat per al proper 25 d’octubre un festival poètic i musical per recaptar fons per a la dona que s’ha erigit com a símbol de la lluita contra les bales de goma.

També s’ha obert una fila zero per a aquells que vulguin aportar la seva solidaritat però no puguin assistir al concert. Quintana no cobra cap tipus de prestació pública, ni te ingressos de cap mena.

Sota el lema Dóna la Cara per l’Ester! molts artistes li donaran suport, encara que molts d’ells no han tingut cabuda a l’esdeveniment per temps d’actuació per agenda.

Entre els artistes destacats hi ha Gerard Quintana −ex-cantant de Sopa de Cabra−, Natxo Tarrés & The Wireless, La Kinky Beat, Muyayo Rif, Antonio el Remendao, També actuaran: Joan Isaac, Enric Casasses, David Castillo, David Caño, Curtis i Krònia i Quim Moya a la vessant poètica i visual.

Ester Quintana, acompanyada per artistes, mostra el cartell del festival solidari que se celebrarà el 25 d'octubre a l'Hospitalet. ALBERT BERTRAN
Alguns dels artistes van acudir a la roda de premsa de presentació del festival i han mostrat la seva solidaritat amb Ester. Foto: ALBERT BERTRAN

Gerard Quintana, per exemple, ha lloat l’actitud d’Ester Quintana, perquè “no vol ser silenciada”. Segons ell, donar suport a les víctimes de les pilotes de goma és fer-ho a tots els ciutadans, ja que s’estan defensant les llibertats civils i el dret de manifestació.

Col·laboren a l’esdeveniment Sala Salamandra, Stop Bales de Goma, A les Trinxeres i Dabunker.

Un comentario Agrega el tuyo

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios .