Comunicat d’una setmana de lluita (CAT)

Barcelona a 29 de novembre 2012

Després d’una setmana de hiperactivitat per part dels amics de l’Ester Quintana ja podem fer una petita valoració dels nostres actes i començar a planificar la campanya Ojo con tu ojo a mitjà termini.

La valoració de la resposta a l’agressió patida per l’Ester és positiva. Davant una realitat completament inesperada les amigues i amics de l’Ester, gens habituats a aquest tipus de situacions, vam donar una resposta ràpida i contundent mitjançant la qual mostràvem la nostra solidaritat amb l’Ester alhora que denunciàvem la situació de repressió desmesurada que es viu al nostre país, i, en els dies previs a la jornada electoral vam fer visible un problema real de la nostra ciutadania, la indefensió davant les agressions policials i les mentides d’alguns dels nostres suposats representants.

Avui dia són més de 900 les fotografies solidàries recollides per la campanya Ojo con tu ojo al nostre blog.

I a aquestes s’han d’afegir els centenars de fotografies que circulen per les xarxes socials, especialment facebook, on més s’ha fet visible la solidaritat.

Entre els professionals dels diferents sectors de les arts i la cultura que han mostrat la seva solidaritat amb l’Ester, després de les adhesions fetes públiques la setmana passada, darrerament hem recollit el suport de:

  •  Musics: Bebe, Muchachito, Arianna Puello, Canteca de Macao…
  • Ballarins: Rafael Amargo
  • Arts escèniques: Carlus Padrissa (La Fura dels Baus)…
  • Futbolistes: Oleguer Presas

D’altra banda, un cop acabada la campanya electoral, durant la qual vam creure importantíssim dedicar-nos gairebé de forma exclusiva a fer visible la situació, ara ens podem concentrar en l’organització més calmada de la campanya futura i de la solidaritat amb l’Ester.

Per aquest motiu hem obert un compte corrent on qui ho desitgi (tant individus com organitzacions) pugui fer efectiu el seu donatiu que ajudi tant al manteniment de la campanya com a cobrir les despeses que tingui l’Ester provocades per l’agressió del 14 de novembre, despeses tant mèdiques com d’àmbit jurídic.

El número de compte de la Caixa d’Enginyers és el 3025 00 0964 1400039062.

Les amigues i amics de l’Ester agraïm a tothom que ha donat suport a la campanya i animem a no caure en el desànim, serà una lluita llarga però s’ha d’arribar a convèncer als nostres parlamentaris, i per extensió a la població, o a l’inversa, de la necessitat de prohibir aquests projectils.

D’altra banda demanem disculpes i comprensió a aquells que han volgut donar-nos suport i als quals, per la nostra situació de desbordament, hem estat incapaços de respondre o dels quals no hem sabut canalitzar les seves forces.

Aquests dies comença una feina de reorganització durant la qual esperem donar resposta a tots els vostres suggeriments alhora que esperem que vosaltres ens continueu donant suport en aquesta lluita que es en bé de tota la societat.

Plataforma Ojo con tu ojo

Facebook: http://www.facebook.com/ojocontuojo2012

Twitter: @ojo_contuojo

Voluntariado y Fotos: ojocontuojo@hotmail.es

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios .